作者 主題: 大家點睇呢行既前景 ???  (閱讀 10308 次)

0 會員 與 1 訪客 正在閱讀本文。

離線 溥傑

• 初哥
  • *
  • 文章數: 0
大家點睇呢行既前景 ???
« 於: 八月 11, 2004, 01:32:39 am »
如題

離線 manox

• 初哥
  • *
Re: 大家點睇呢行既前景 ???
« 回覆 #1 於: 八月 12, 2004, 06:04:15 am »
灰 :-(

離線 Tandy

• 功能小組
  • 中工級
  • 文章數: 529
  • (樓梯底出身的[電燈佬])
« 回覆 #2 於: 八月 12, 2004, 03:14:04 pm »
巨體唔知你講邊行,但如是電氣行,以我來看看不到盡頭。
這行前景唔會好光但亦唔會好暗,如你不段向前而不要落後於人,電氣行不失為一個幾好的終身職業。
現在有什麼高科技以至日常生活,那樣不需用電。起碼屋企有?狪a有?狊蒬ㄔi自已做,每次慳幾百都幾好,如有女朋友去佢屋企做?儭q工都可得分不少。(我第一次去見到外母都是帶架生唔?鰡a燕窩雞精)
如果有覺得灰?鶡鴗H兄,我覺得佢都叻極有限。 :lol:  :lol:  :lol:  :-D
Tandy:不斷學習,一專多能。

離線 manox

• 初哥
  • *
« 回覆 #3 於: 八月 12, 2004, 06:34:04 pm »

Tandy 寫道:
巨體唔知你講邊行,但如是電氣行,以我來看看不到盡頭。
這行前景唔會好光但亦唔會好暗,如你不段向前不要落後於人,電氣行不失為一個幾好的終身職業。
現在有什麼高科技以至日常生活,那樣不需用電。起碼屋企有?狪a有?狊蒬ㄔi自已做,每次慳幾百都幾好,如有女朋友去佢屋企做?儭q工都可得分不少。
如果有覺得灰?鶡鴗H兄,我覺得佢都叻極有限。 :lol:  :lol:  :lol:  :-D

無錯
我叻極有限 :lol:  :roll:  :lol:

離線 ip-BEN-BY_WEBMASTER

• 初哥
  • *
« 回覆 #4 於: 八月 12, 2004, 09:08:48 pm »
Tandy:
    巨體,具體.不段,不斷有不同!請留意!!
    乜咁似呀邊個邊個的口吻???
    如有雷同,實屬巧合.

離線 Tandy

• 功能小組
  • 中工級
  • 文章數: 529
  • (樓梯底出身的[電燈佬])
« 回覆 #5 於: 八月 13, 2004, 12:14:29 pm »

ip 寫道:
Tandy:
    巨體,具體.不段,不斷有不同!請留意!!
    乜咁似呀邊個邊個的口吻???
    如有雷同,實屬巧合.

menox 兄:
只是開?麊扈滿A請不要介意!:-P

IP 兄:
無辦法啦!我小學畢業就要出?蟆??洁A所以我覺得渣筆重過渣鎚仔。用錯字真?鬖??囓Ⅹ? :-( !好似人兄都錯?驉I是否仁兄?日後如再有錯別字請多多提點 :ange3: 。 多謝多謝!
Tandy:不斷學習,一專多能。