作者 主題: 一本有關電器的書仔  (閱讀 7996 次)

0 會員 與 1 訪客 正在閱讀本文。

離線 aae1018

• 初哥
  • *
  • 文章數: 2
一本有關電器的書仔
« 於: 十二月 30, 2007, 06:36:29 pm »
請問怎可得到該會的一本有關電器裝置(內有例如:小型斷路器的瞬時脫扣的電流資料等),我見我的師兄有一本,很方便,体積又细(一本護照大细),很想得到,請問得到方法?希望回覆,多謝 chungman881@yahoo.com.hk

離線 uncle_tony

• 初哥
  • *
  • 文章數: 5
回覆: 一本有關電器的書仔
« 回覆 #1 於: 一月 19, 2008, 09:07:15 pm »
請問怎可得到該會的一本有關電器裝置(內有例如:小型斷路器的瞬時脫扣的電流資料等),我見我的師兄有一本,很方便,体積又细(一本護照大细),很想得到,請問得到方法?希望回覆,多謝 chungman881@yahoo.com.hk
真吾真呀?有就比埋我啦!! thank~~~you~~~>tony_uncle_9@yahoo.com.hk

離線 擇善固執

• 頂級師傅
  • 文章數: 1791
« 回覆 #2 於: 一月 20, 2008, 10:10:07 am »
aae 1018兄:
 呢本 ?
經驗分享! 知識交流! 集思廣益! 共步向前!

離線 Tandy

• 功能小組
  • 中工級
  • 文章數: 529
  • (樓梯底出身的[電燈佬])
« 回覆 #3 於: 一月 21, 2008, 04:46:11 am »
當然唔係啦!固執老兄!係比你(小)足三年,就快四年那本電工手冊  ;D ;D ;D
Tandy:不斷學習,一專多能。

離線 擇善固執

• 頂級師傅
« 回覆 #4 於: 一月 21, 2008, 08:32:39 pm »
當然唔係啦!固執老兄!係比你(小)足三年,就快四年那本電工手冊  ;D ;D ;D
T上將:
 ;D =grin= 露齒而笑
係咪 X  得好冧呢?

離線 擇善固執

• 頂級師傅
« 回覆 #5 於: 一月 21, 2008, 08:36:51 pm »
T上將:
 ;D =grin= 露齒而笑
係咪 X  得好冧呢?
備註:糟老頭筆名擇善固執