作者 主題: 問題一個  (閱讀 25291 次)

0 會員 與 1 訪客 正在閱讀本文。

離線 ip-BEN-BY_WEBMASTER

• 初哥
  • *
  • 文章數: 0
Re: 問題一個
« 回覆 #15 於: 九月 09, 2005, 11:17:09 am »

Tandy 寫道:

hing 寫道:
好o野上網學電力專用英語

HING 工友:

比多個英文名詞您;
RCD OF DEDICATED 電腦專用漏電斷路器
 :pint:

Tand前輩,fairy兄,:
唔好玩喇,講?灟讔羲?,煩請提供多?籪禤?,?曮廔?先學度?瓮{!

離線 hing

• 中工級
  • **
  • 文章數: 324
« 回覆 #16 於: 九月 09, 2005, 11:27:52 am »

ip 寫道:

hing 寫道:

ip 寫道:

fairy 寫道:
西?鴗l?m气安?ぃ?术

RESIDUAL CURRENT OPERATED CIRCUIT BREAKER
http://www.ad.siemens.com.cn/download-old/manual/docu_pdf/et/0210/320_MCB_cataloug.pdf
 :-D  :-D  :-D

fairy兄:
首先歡迎閣下加入討論區這個大家庭,一同切磋,討論,共步向前.
閣下努力為各會員,工友尋找資料,本人可稱獲益良多, 多謝, 多謝.

ip前輩:

請教為何fairy兄簡體字經閣下個腦出o黎得o番一半咁奇怪?
唔通做o左手腳 :-o

hing兄:
閣下係咪質疑緊一位”財富不能移,威武不能屈”的偉大人物,(作得幾大就幾大)的誠實性.

閣下言重了
原來是誤會
大家個腦有不同語言,溝通不到。
吳係你個腦吳得
亦吳係我個腦吳得
細看欠訣字體字體。

離線 fairy

• 初哥
  • *
  • 文章數: 30
« 回覆 #17 於: 九月 09, 2005, 12:58:47 pm »

ip 寫道:

Tandy 寫道:

hing 寫道:
好o野上網學電力專用英語

HING 工友:

比多個英文名詞您;
RCD OF DEDICATED 電腦專用漏電斷路器
 :pint:

Tand前輩,fairy兄,:
唔好玩喇,講?灟讔羲?,煩請提供多?籪禤?,?曮廔?先學度?瓮{!

read cache device (RCD) :-?  :-?

離線 hing

• 中工級
  • **
  • 文章數: 324
« 回覆 #18 於: 九月 09, 2005, 03:21:00 pm »
hing 寫道:

ip 寫道:

hing 寫道:

ip 寫道:

fairy 寫道:
西?鴗l?m气安?ぃ?术

RESIDUAL CURRENT OPERATED CIRCUIT BREAKER
http://www.ad.siemens.com.cn/download-old/manual/docu_pdf/et/0210/320_MCB_cataloug.pdf
 :-D  :-D  :-D

fairy兄:
首先歡迎閣下加入討論區這個大家庭,一同切磋,討論,共步向前.
閣下努力為各會員,工友尋找資料,本人可稱獲益良多, 多謝, 多謝.

ip前輩:

請教為何fairy兄簡體字經閣下個腦出o黎得o番一半咁奇怪?
唔通做o左手腳 :-o

hing兄:
閣下係咪質疑緊一位”財富不能移,威武不能屈”的偉大人物,(作得幾大就幾大)的誠實性.

閣下言重了

吳係你個腦吳得
亦吳係我個腦吳得
原來是誤會
大家個腦有不同語言,溝通不到。
細看欠訣字體字體。

離線 Tandy

• 功能小組
  • 中工級
  • 文章數: 529
  • (樓梯底出身的[電燈佬])
« 回覆 #19 於: 九月 10, 2005, 01:04:56 am »
死啦!点解你哋講啲嘢我唔喺好明?唔通有代溝?!

IP 兄:

首先我唔喺講啲唔講啲!而喺唔知点講,因我唔喺導師要完全表達有点困難。最好當然上工會報讀翻個有關課程就最實際。 :hammer:  :hammer:  :hammer:
Tandy:不斷學習,一專多能。

離線 Dicky - 電氣男

• 初哥
  • *
  • 文章數: 273
« 回覆 #20 於: 九月 10, 2005, 01:45:49 am »
各位星級口水佬︰

我現在的感覺是;頭暈:tfou: 、眼花 :quoi:、好亂:mad: 。。。
電氣男 金句;無問題的人就是最有問題

• 初哥
  • *
« 回覆 #21 於: 九月 12, 2005, 08:15:06 pm »

fairy 寫道:

read cache device (RCD) :-?  :-?

fairy兄:
提供的資料越清晰/準確,迷失方向的可能性越小!

• 初哥
  • *
« 回覆 #22 於: 九月 26, 2005, 06:43:33 pm »