作者 主題: 2010年3月14日 的建造業運動會  (閱讀 6929 次)

0 會員 與 1 訪客 正在閱讀本文。

離線 Tandy

• 功能小組
  • 中工級
  • 文章數: 529
  • (樓梯底出身的[電燈佬])
2010年3月14日 的建造業運動會
« 於: 二月 02, 2010, 01:01:27 am »
今年的建造業議會攪的運動會,電職工會都有相當的人數參與,上年七人參賽全部有獎牌,仲有兩個是金牌,希望今年成績比上一年好,加油呀各位參賽的工友! :police:

Tandy:不斷學習,一專多能。

離線 kentskkchu

• 初哥
  • *
  • 文章數: 225
  • 有事走先......!
回覆: 2010年3月14日 的建造業運動會
« 回覆 #1 於: 二月 02, 2010, 08:44:34 pm »
今年的建造業議會攪的運動會,電職工會都有相當的人數參與,上年七人參賽全部有獎牌,仲有兩個是金牌,希望今年成績比上一年好,加油呀各位參賽的工友! :police:

前輩:
有無潛水這個項目,玩潛水呢味我掂呀!"神龍見首不見尾" 各種絕技,我樣樣佳精!

水喉佬上

離線 Tandy

• 功能小組
  • 中工級
« 回覆 #2 於: 二月 03, 2010, 02:50:43 am »
Q 兄:

潛水就無啦!跑山應該有,年尾最多人去做的運動,我都跑了幾個山頭,好緊! :'(

離線 Eric Wan

• A級師傅
  • 文章數: 688
« 回覆 #3 於: 二月 03, 2010, 09:10:17 am »
駛唔駛搵人著草?

唔係著草走人,而係著草裙打氣!
萬般得失,俯仰無愧,才知淡然一笑之樂。

離線 king

• 管理員
  • 初哥
  • 文章數: 171
    • 電器工會
« 回覆 #4 於: 三月 27, 2010, 10:58:37 am »
Wan兄:
我有呀....到場打氣姐,冇著草裙..
今年成績,我覺得尚可:
2金 5銀 5銅
今年我地30幾人參加,陣容大左,所以攞牌比例理所當然差過舊年;
況且舊年我地10人參加,攞9個牌,嚇親人地,咁人地今年咪搵d猛人出陣亦理所當然
無論我是否在思考,前途總是一片光明-_-

離線 Tandy

• 功能小組
  • 中工級
« 回覆 #5 於: 三月 28, 2010, 02:14:27 am »
最利害有個項目工會包辦冠、亞、季三個席位(推鉛球)。
比張威水相你們睇下!