作者 主題: 行山行程和郊樂行冇行程????  (閱讀 13148 次)

0 會員 與 1 訪客 正在閱讀本文。

離線 24993

• 初哥
  • *
  • 文章數: 1
行山行程和郊樂行冇行程????
« 於: 十一月 04, 2009, 07:36:32 pm »
一次又一次不更新行山行程表,我不想繼續下去了,林榮新心淡了! ??? ???
2010年7月5日想問網主,行山行程7月18日大潭水塘的行程為何不登出,請登最近期的行程至行完當天才取消在網上好不好? ???最緊要回覆我
« 上次編輯: 七月 05, 2010, 10:01:50 pm 由 24993 »

離線 kentskkchu

• 初哥
  • *
  • 文章數: 225
  • 有事走先......!
回覆: 行山行程和郊樂行冇行程????
« 回覆 #1 於: 一月 06, 2010, 12:08:15 am »
一次又一次不更新行山行程表,我不想繼續下去了,林榮新心淡了! ??? ???

工會:

有無興趣攪露營?又或者攪野營?好好玩架!

水喉佬上

離線 Eric Wan

• A級師傅
  • 文章數: 688
« 回覆 #2 於: 一月 06, 2010, 01:06:40 pm »
工會:

水喉佬上
==========================

攪野營?

點攪野先?

攪政治可以攪反高鐵、五區總辭

攪旅遊,五湖四海,三沙一水一樣有興趣,

攪美食,中西日韓,蛇宴燒烤一樣掂,

攪露營?天寒地凍.............唔好預我。
萬般得失,俯仰無愧,才知淡然一笑之樂。

離線 kentskkchu

• 初哥
  • *
  • 文章數: 225
  • 有事走先......!
« 回覆 #3 於: 一月 06, 2010, 09:15:55 pm »
工會:

水喉佬上
==========================

攪野營?

點攪野先?

攪政治可以攪反高鐵、五區總辭

攪旅遊,五湖四海,三沙一水一樣有興趣,

攪美食,中西日韓,蛇宴燒烤一樣掂,

攪露營?天寒地凍.............唔好預我。

Eric 兄:
我話攪一次野營呀!吾使帶帳幕的露營。吾系攪野營,我老婆時常睇實我上緊?網。
屋企有幾把孖人牌剪刀,刀出必見血,除時救吾番架!

千奇吾好睇少自己的能力,我 N 年前(二幾三十年左右)單拖冬天聖誕節行老麥徑全程野營四日三夜,又饑又寒又交又壁。今天又一條戊哩雖然風采不再,但是還有.......。

香港地吾講正義(政治),講是非。是非可當人情!

水喉佬上

多謝指教!

茂利,我真是好一個茂利...哈哈哈!

水喉佬(茂利)上

« 上次編輯: 一月 07, 2010, 09:04:21 am 由 kentskkchu »

離線 W. H. Cheung

• 功能小組
  • 頂級師傅
  • 文章數: 1288
« 回覆 #4 於: 一月 07, 2010, 12:20:24 am »

千奇吾好睇少自己的能力,我 N 年前(二幾三十年左右)單拖冬天聖誕節行老麥徑全程野營四日三夜,又饑又寒又交又壁。今天又一條戊哩雖然風采不再,但是還有.......。

kentskkchu兄:
我 N 年前(二幾三十年左右)三拖冬天聖誕節昂坪露營,
原本想第朝行鳳凰觀日,
當時市區是4度,漫山遍野都鋪滿白色的霜,
結果頂唔順無上鳳凰山,
今時今日,正如Eric兄話齋,
天寒地凍.............唔好預我。 ;D
重有戊哩 ???應該是茂利 ::)
戊(音霧),例子:戊戌政變。
笑一笑,世界更美妙!!!