作者 主題: 蛇宴義工  (閱讀 9438 次)

0 會員 與 1 訪客 正在閱讀本文。

離線 johnsonleung

• 初哥
  • *
  • 文章數: 277
蛇宴義工
« 於: 十一月 14, 2008, 09:52:03 am »
呢兩日各位師兄、師傅、大哥等等,都唔得閑上網瀏覽或參加意見,平時都有參加討論的大哥都無露面,唔通晚晚都係去咗工會做義工!唔得閒上網!

就算係,夜啲都可以上網啫,真奇怪。

離線 W. H. Cheung

• 功能小組
  • 頂級師傅
  • 文章數: 1288
回覆: 蛇宴義工
« 回覆 #1 於: 十一月 14, 2008, 06:44:33 pm »
johnsonleung大哥:
唔係去咗工會做義工,
係去咗做蛇王 ;D
唔得閑上網 ;D
笑一笑,世界更美妙!!!

wong

• 訪客
« 回覆 #2 於: 十一月 15, 2008, 12:13:31 am »
呢兩日各位師兄、師傅、大哥等等,都唔得閑上網瀏覽或參加意見,平時都有參加討論的大哥都無露面,唔通晚晚都係去咗工會做義工!唔得閒上網!

就算係,夜啲都可以上網啫,真奇怪。

johnsonleung大哥:
問我點解最近無上網,其實我每天都必到工會網,只是沒有登入發表文章,有時我夜發表文章你又話好易會死,我唔係蛇王,蛇王果個叫蛇羹兄.
« 上次編輯: 十一月 15, 2008, 12:27:28 am 由 wong »

離線 johnsonleung

• 初哥
  • *
  • 文章數: 277
« 回覆 #3 於: 十一月 15, 2008, 09:53:58 am »
WONG 兄:

我問過蛇羹兄失蹤咁耐去咗邊,原來佢早倫上咗京朝聖,今晚會見到佢再問清楚。

離線 W. H. Cheung

• 功能小組
  • 頂級師傅
  • 文章數: 1288
« 回覆 #4 於: 十一月 16, 2008, 02:11:01 am »
我問過蛇羹兄失蹤咁耐去咗邊,原來佢早倫上咗京朝聖,今晚會見到佢再問清楚。
嘩!興哥係公事上京定旅行先 ;D
重有我相信興哥係----"生在皇帝頭,衣食永無憂" ;D
因興哥=蛇羹兄=麵包兄。 ;D ;D ;D
笑一笑,世界更美妙!!!